Bell Schedules

High School Pep Rally Schedule This schedule will be used on days when there is a pep rally.
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:45 AM 8:40 AM 55 min
Second Period 8:44 AM 9:39 AM 55 min
Third Period 9:43 AM 10:38 AM 55 min
Fourth Period 10:42 AM 11:37 AM 55 min
Fifth Period 11:41 AM 1:18 PM 97 min
1st lunch 11:41 AM 12:03 PM 22 min
2nd lunch 12:06 PM 12:28 PM 22 min
3rd lunch 12:31 PM 12:53 PM 22 min
4th lunch 12:56 PM 1:18 PM 22 min
Sixth Period 1:22 PM 2:02 PM 40 min
Seventh Period 2:05 PM 2:45 PM 40 min
Dismiss to Pep Rally 2:45 PM 2:50 PM 5 min
High School Bell Schedule 65% day This schedule will be used for all 65% days during the instructional year.
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:50 AM 8:30 AM 40 min
Second Period 8:34 AM 9:14 AM 40 min
Third Period 9:18 AM 9:58 AM 40 min
Fourth Period 10:02 AM 10:42 AM 40 min
Fifth Period 10:46 AM 11:46 AM 60 min
1st lunch 10:46 AM 11:01 AM 15 min
2nd lunch 11:01 AM 11:16 AM 15 min
3rd lunch 11:16 AM 11:31 AM 15 min
4th lunch 11:31 AM 11:46 AM 15 min
Sixth Period 11:50 AM 12:30 PM 40 min
Seventh Period 12:34 PM 1:18 PM 44 min
Dismissal 1:18 PM 1:45 PM 27 min
High School Bell Schedule This schedule will be used for normal operating days.
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:45 AM 8:40 AM 55 min
Second Period 8:44 AM 9:39 AM 55 min
Third Period 9:43 AM 10:38 AM 55 min
Fourth Period 10:42 AM 11:37 AM 55 min
Fifth Period 11:41 AM 1:18 PM 97 min
1st lunch 11:41 AM 12:03 PM 22 min
2nd lunch 12:06 PM 12:28 PM 22 min
3rd lunch 12:31 PM 12:53 PM 22 min
4th lunch 12:56 PM 1:18 PM 22 min
Sixth Period 1:22 PM 2:17 PM 55 min
Seventh Period 2:21 PM 3:16 PM 55 min